بله در بعضی موارد به دلیل رعایت نکردن توصیه های گفته شده احتمال باقی ماندن رد بخیه وجود دارد ولی از آنجاییکه در زیر بینی است خطای دید ایجاد شده و رد اسکار کمتر دیده می شود.
در حالی که برخی از افراد به دلیل ژنتیکی، طول لب بالا زیاد است و همین موضوع باعث می شود دندانهای پیشین بالا، بوسیله لب پوشیده شده و دیده نشوند، ولی این وضعیت می تواند با افزایش سن نیز ایجاد گردد. در افراد مسن، لب بالا طویل تر می شود و حجم خود لب کاهش می یابد. از طرفی فاصله بینی تا لب بالا افزایش می یابد. افتادگی لب بالا و پوشیده ماندن دندانهای بالایی در زیر لب، به عنوان یکی از علائم پیری، اثر نامطلوبی را در زیبایی هر فرد ایجاد می نماید.
لب بالا در فرد جوان، علاوه بر اینکه حجم دارد و حکایت از قوی بودن عضلات آن می کند، به راحتی با استفاده از عضلات بالا برنده لب، به بالا کشیده می شود و همین موضوع منجر به کاهش فاصله بینی تا لب می شود. ولی با افزایش سن، این زیبایی رفته رفته کمتر می شود.
همانطور که تمامی عضلات بدن بعد از گذشت دوران جوانی تحلیل می روند و حجمشان کم می شود. لب هم از این قائده مستثنی نمی باشد لذا حجم لب کم می شود و به دلیل ضعیف شدن عضلات بالا برنده، لب بالا آویزان می شود و روی دندانهای پیشین بالایی را می پوشاند.
برای افرادی که به دلیل ژنتیکی لب بالایشان بلند است و می خواهند دندانهای بالایی آنها دیده شود چه راهکاری وجود دارد؟
اغلب این افراد علاوه بر مشکل فوق، فاصله بینی تا لب زیادی دارند. بهترین انتخاب برای این افراد، لیفت لب (لیفت سانترال لب بالایی) است. شمار زیادی از این مراجعه کنندگان، به دلیل وضعیت شغلی خود (هنرمندان سینما، مجریان تلویزیون و … که مرتب در جلوی دوربینها و بینندگان زیاد قرار می گیرند)، نمی خواهند دیگران از جراحی و اقدامات زیبایی که آنها انجام می دهند، مطلع شوند.
برای این متقاضیان، لیفت لب یا همان لیفت سانترال لب ( لیفت بخش مرکزی لب) توصیه می شود. در این روش، برشهای جراحی در زیر بینی و داخل سوراخهای بینی قرار می گیرندو این موضوع باعث بهبود سریع و مخفی شدن محل جراحی می شود.
برای دریافت مشاوره غیرحضوری از طریق واتساپ با ما در ارتباط باشید.
با لیفت سانترال لب ( لیفت بخش مرکزی لب)، علاوه بر اینکه دندانهای پیشین بالایی دیده می شوند، فاصله لب تا بینی نیز کاهش می یابد. این کار یکی از اصلی ترین علائم پیری لب که همان افتادگی لب می باشد اصلاح می نماید. در صورتی که این تغییر را در کنار روشهای افزایش دهنده حجم لب مانند تزریق ژل لب یا استفاده از گرافت لب به کار ببریم، جوانسازی لب کاملتر می شود.
تاثیر لیفت سانترال لب بر روی افتادگی های گوشه های دهان
افتادگی گوشه های دهان در هر فرد، نشان از غمگینی، افسردگی و افزایش سن دارد و اثرات غیر مثبتی در مخاطب ایجاد می نماید. از آنجا که در لیفت سانترال لب، با برشی که در زیر بینی می دهیم فقط بخش میانی لب را بالا می کشیم و هیچگونه تغییری در بخش های کناری لب و مخصوصا گوشه های دهان ایجاد نمی شود.
در اغلب افرادی که لیفت سانترال لب (لیفت بخش مرکزی لب) می کنند، هدف اصلی کاهش فاصله لب و بینی است،
در بعضی از افراد لیفت بخش مرکزی لب، تنها به منظور نمایان شدن دندانهای پیشین بالا استفاده می شود.
همچنین این کار را می توان برای برجسته کردن بخش مرکزی لب بالا مورد استفاده قرار داد.
روش انجام این جراحی ها اندکی با هم متفاوت است که با اطلاع دقیق از هدف زیباجو، محاسبات و اقدامات لازم برای رسیدن به منظور اصلی انجام می شود.
با وجودی که جراحی زیبایی لب صورت جراحی ایمنی است ولی مانند هر جراحی دیگر، این جراحی نیز می تواند عوارضی داشته باشد که هرکدام از این عوارض با استفاده از راهکارهای خاصی قابل پیشگیری و یا درمان هستند.
خوشبختانه در بسیاری از موارد می توان رد باقیمانده از جراحی لیفت لب را با روشهای دارویی یا جراحی مجدد برطرف نمودبرطرف نمودن این عارضه در صورتی امکان پذیر است که اصول مهم و ضروری جراحی پلاستیک در عمل اول انجام شده باشد.
با توجه به انجام جراحی و شرایط پس از آن نیاز است تا از شیوه دقیق مراقبت های بعد از جراحی آگاهی داشته باشید تا بتوانید در کوتاه ترین زمان به شرایط عادی زندگی خود برگردید و همچنین دچار عوارض خاص ناشی از جراحی نشوید به همین منظور پشتیبان بعد از جراحی بلافاصله بعد از جراحی با ارسال فایل مراقبتهای بعد از جراحی و تماس تلفنی با شما همراه خواهد بود.
بعد از انجام جراحی، کمی بازگشت وجود دارد.
پزشک جراح باید محاسبات را انجام دهد تا پس از بازگشت نتیجه مطلوب حاصل شود.
بله در بعضی موارد به دلیل رعایت نکردن توصیه های گفته شده احتمال باقی ماندن رد بخیه وجود دارد ولی از آنجاییکه در زیر بینی است خطای دید ایجاد شده و رد اسکار کمتر دیده می شود.
بخیه ها به صورت میکروسکوپی انجام می شود ولی حتی اگر اثری بماند با استفاده از دارو و لیزر می توان آن را برطرف کرد.
در این جراحی فقط فاصله بین لب و بینی کوتاهتر می شود.
بله این دو جراحی همزمان با هم قابل انجام است.
بعد از جراحی بینی به دلیل تورم زیاد تخمین کم کردن فاصله لب و بینی درست زده نمی شود و توصیه ی شود که این دو جراحی با هم همزمان انجام نشود.
توصیه می شود قبل از انجام جراحی سانترال ابتدا جراحی بینی انجام شود.
خیر چون پروجکشن لب آنها را بیشتر می کند.
خیر این جراحی باعث تشدید این عارضه می شود.
در صورتیکه فاصله لب بالا و بینی زیاد باشد بله مناسب است.
آنالیز زیبایی صورت خود را از ما بخواهید